Tilbygning til boliger i Nordsjælland
Helsingør, Hillerød, Frederikssund og omegn

Vi har specialiseret os i at lave tilbygninger til private boligejere

Renovering og nybyg

Kvalitet og tillid

Uforpligtende tilbud

Få mere plads i hjemmet

Måske går du med en drøm om en større stue eller nye værelser til teenagerne. Hvad end du er ude efter, ligger der et grundlæggende ønske om at skabe mere plads i hjemmet.

En tilbygning er en ideel løsning på pladsproblemer, og kan med de rigtige fagfolk bag roret give dit hjem et utroligt løft.

Vi arbejder i Nordsjælland - Helsingør, Hillerød, Frederikssund og omegn.

Hvis du har fået udarbejdet en foreløbig byggeplan giver vi gerne et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.

Skriv til os via formularen her på siden eller ring til os på telefon 23964055

Stor erfaring med tilbygninger

Vi har stor erfaring med at projektstyre større tilbygningsprojekter, og ved hvad der skal til for at overholde aftalte deadlines og budgetter. Vi indgår selvsagt i dialog med din arkitekt, og udarbejder i fælleskab en plan for projektet med fokus på en realistisk leveringstid.

Vores kernekompetencer ligger i beton-, murer- og tømrerarbejde, hvilket betyder at vi står for langt størstedelen af byggeriet. Når det kommer til VVS og EL har vi faste samarbejdspartnere, som vi ved leverer kvalitetshåndværk.

Vi sørger med andre ord for, at der bliver taget hånd om dit byggeprojekt fra a-z.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

"Vi lægger altid stor vægt på, at vores projekter udføres indenfor de aftalte tids- og budgetrammer - uden at det slækker på kvaliteten af byggeriet."

Øg din boligs salgsværdi

En tilbygning kan have utroligt stor indflydelse på din boligs salgsværdi, hvilket er værd at tage med i dine overvejelser når du planlægger projektet.

Vi anbefaler at du gør brug af en dygtig arkitekt, der kan hjælpe dig med at nedfælde og realisere de ideer du går rundt med.

Hvis du er ude i at spekulere i boligens værdi, kan du med fordel tænke i at få din bolig til at skille sig ud i nabolaget - hvad kan din bolig få som dine naboer ikke har?

Vi anbefaler dog, at man nøje overvejer sit materialevalg og ikke skejer ud, hvis formålet er at lave et hurtigt salg ude i fremtiden.

Pris på tilbygning

Prisen på tilbygninger varierer meget alt efter formålet med tilbygningen. En udvidelse af stue eller almindelige værelser vil til eksempel være billigere, end hvis der skal laves nye badeværelser eller nyt køkken.

Som tommelfingerregel kan man skyde almindelige opholdsrum til 12-15.000 kr. per m2, hvorimod badeværelser og køkkener ligger mere i omegnen af 25.000-30.000 kr. per m2.

Dette er selvfølgelig omtrentlige tal, og kan kun bruges til at give en overordnet ide om projektets økonomiske omfang.

Vi anbefaler, at man efter at have udarbejdet en foreløbig byggeplan kontakter en kompetent entreprenør og får et tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ring til os på tlf. 23964055 eller skriv til os via vores kontaktformular her på siden.